Първоначално публикувано от barash
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Как се регулират пръскалките на 156
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщениеТази реплика визирах с това, че са пластмасови.
Аз кото търсех едно време за алфата струваха 17лв за бр. ако не ме лъже паметта а може и 8-9 да са били нямам спомен а фиатските бяха някаде към2-3 лева.156 2.4 jtd 2001 Sportwagon Sony,Hertz,Boss & JBL sound
KONI sport adjustable suspension kit,Big BREMBO brake kit
Cinquecento 1.1i 1998 Sporting
Subaru İmpreza 2000 turbo 1999 Sportwagon
Comment
-
Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщениеколеги някои свалял ли ги е тия неща.да каже дали се сваля онова чернотото на което са закрепени.че моите са много зле общо двете царкат 3 струйки.и сам много зле.Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Comment
-
Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщениеколеги някои свалял ли ги е тия неща.да каже дали се сваля онова чернотото на което са закрепени.че моите са много зле общо двете царкат 3 струйки.и сам много зле.
TIPO 2.0 91g.
PUNTO 1.2 04 g.
156 1.8 TS 00g
Comment
-
Я да ползвам темата на колегата и аз да питам!
Видял съм се в чудо вече... два пъти закачам накрайника на маркуча и той след това се откача след известно време. То не стига че липсваха половината щипки на кората ами и от постоянното отваряне на тази половина се счупи един държач на щипка. Другия път мисля да капна една капка термо-лепило вече на накрайника за да го закрепя към кората. Ако някой се е сблъсквал с подобен проблем би било добре да сподели решение... или на какво може да се дължи. Когато вкарвам накрайника на маркучето ясно усещам как щраква "О" пръстенчето на накрайника в канала на "пръскалката"!
Comment
-
Абе я и аз да питам. Като дръпнете лосчето за пръскане на теност по стъклото веднага ли пръска или след 3, 4 секунди? При мен трябва да го държа ивестно време и първо чистачките тръгват и след това започва да пръска. Някак си ми връща течноста в казанчето ли? Не съм го гледам още къде е проблема, но да питам при вас как е.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеАбе я и аз да питам. Като дръпнете лосчето за пръскане на теност по стъклото веднага ли пръска или след 3, 4 секунди? При мен трябва да го държа ивестно време и първо чистачките тръгват и след това започва да пръска. Някак си ми връща течноста в казанчето ли? Не съм го гледам още къде е проблема, но да питам при вас как е.TIPO 2.0 91g.
PUNTO 1.2 04 g.
156 1.8 TS 00g
Comment
-
Първоначално публикувано от tipo1960 Покажи съобщениеАко клапана ти държи трябва да почне да пръска веднага,свали си тройника и го почисти,може някакъв боклук да е заседнал на клапата.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеКъде се намира той? Да знам къде да го търсия поне?
Comment
-
Comment